LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Virtuele maagband ervaring

Jan-Willem 19 augustus 2019
Share

Wat ik met je ga delen, kan iedereen ten goede komen die weer zijn meest slanke, gelukkige, gezonde, fitte en vreugdevolle zelf wil worden. Ik had namelijk de gewoonte om veel te veel te eten. Ik begon hierdoor onder andere gewichtsproblemen te krijgen. Later leek er geen weg meer terug. Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd, maar niets leek te helpen. Uiteindelijk dacht ik dat een maagband de oplossing zou zijn, tot ik op iets anders stuitte. Een betaalbaardere optie, met nul bijwerkingen en dezelfde resultaten.

Mijn remedie

Mijn remedie was een virtuele maagband. Het hebben van een virtuele maagband ervaringen vereist geen operatie. Het is een techniek die door hypnotherapeuten wordt gebruikt om jouw onderbewustzijn te laten geloven dat je een maagband hebt. Het doel is dat je op een onderbewust niveau accepteert dat je de procedure hebt ondergaan en dat je maag kleiner is geworden. Nadat ik onder hypnose ging, ontwaakte ik weer zoals normaal. Alles leek ook normaal, tot ik merkte dat toen ik begon te eten ik niet zoveel kon eten als voorheen! Dat was het begin van een wonder.

Hypnose Praktijk

Eindelijk heb ik het gehaald, na jaren te hebben geworsteld met van alles en nog wat. Met het programma wat mij is aangeboden bij Hypnose Praktijk kon ik mijn leven terugkrijgen en ik vind het geweldig! Deze ervaring is zoveel meer geweest dan alleen afvallen; het heeft mijn hele leven veranderd en ik ben erg opgewonden. Ik kan de woorden niet vinden om mijn dankbaarheid uit te drukken.

Voer jij dezelfde strijd? Neem een kijkje op https://www.hypnose-praktijk.nl en neem gerust contact op. Ze zijn gevestigd op verschillende plaatsen in Nederland en bieden uitstekende hulp. Ik voel me ermee gezegend.

Tags:

You Might also Like