LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

De Verloskundige Praktijk Kaatsheuvel gaf mij vertrouwen

Jan-Willem 4 december 2014
Share

Omdat ik al boven de dertig ben, en nu pas mijn kinderwens wil laten uitkomen, ben ik op het idee gekomen om voordat ik hiermee wil gaan beginnen, eens met iemand van de Verloskundige Praktijk Kaatsheuvel hierover te praten. Misschien is er eerst wel een soort check up nodig hiervoor? Kortom, ik wil graag goed voorbereid ervoor kunnen gaan. Als snel heb ik een afspraak kunnen maken voor een gesprek hierover, en ook kreeg ik echt erg veel informatie en dit voelde dan ook zeer prettig en gaf mij vertrouwen. Thuis heb ik alles in geuren en kleuren gedeeld met mijn man en nu wij groen licht hebben hoop ik dat het allemaal maar snel zo mag zijn. En dat geeft je wel een soort rust op de een of andere manier. Gelukkig kan ik met al mijn vragen terecht bij deze Verloskundige Praktijk Kaatsheuvel, en daar ben ik erg blij om. Ik kan zelfs in de avonduren langskomen tijdens het spreekuur dus, mocht het zo zijn dat ik zwanger mag worden dan zal ik gedurende mijn zwangerschap dan ook graag onder controle zijn bij deze Verloskundige Praktijk Kaatsheuvel!

logo_hetbeginIk wilde zo snel mogelijk naar de Verloskundige Praktijk Sprang-Capelle

Mijn man en ik zijn nu drie jaar getrouwd en wij wilde dolgraag een kindje, en als je iedereen om je heen zwanger ziet zijn of net mama is geworden terwijl jijzelf ook graag moeder wilt worden dan is dat soms best teleurstellend als je er aan het einde van de maand weer achter moet komen dat het niet is gelukt. Daarom besloot ik om het maar naast mij neer te leggen. Toen ik afgelopen zomer met mijn man thuis kwam na een vakantie, voelde ik mij niet lekker en had erge buikpijn en was erg moe. Ik dacht dat dit te maken had met de lange reis, maar toen ik in de morgen erg misselijk was en dit na een week nog niet over was, ben ik eens contact gaan zoeken met de Verloskundige Praktijk Sprang-Capelle nadat de test die ik thuis had gedaan positief was. Omdat ik het echt niet kon geloven wilde ik hoe dan ook de bevestiging van de Verloskundige Praktijk Sprang-Capelle. En die kreeg ik, en ik kan wel zeggen dat deze zwangerschap letterlijk een geschenk uit de hemel is!