LADEN

Typ om te zoeken

Fysiotherapeut

Op bezoek bij de fysiotherapeut in Eindhoven

Jan-Willem 2 december 2014
Share

9 (1)Normaal gesproken plaats ik informatie over medische en zorg gerichte onderwerpen, maar vandaag is het meer een persoonlijk bericht over een medische klacht van mijzelf. Ik heb al een tijdje last van mijn rug en schouders. Zelfs als ik recht in bed lig dan blijft het een zeurende pijn. Ik ben hier vorige week mee naar de huisarts geweest en hij heeft mij onderzocht en doorgestuurd naar fysiotherapeut Eindhoven waar ze mijn probleem aan het behandelen zijn. 

Fysiotherapeut Eindhoven

De fysiotherapeut in Eindhoven waar ik naartoe ben doorverwezen is echt een fijne man, hij heeft mij bij het eerste bezoek eerst goed onderzocht en gevraagd naar hoe ik leef en wat ik zoal doe in mijn werk en vrije tijd. Hij probeert dus niet alleen het probleem aan te pakken maar ook de oorzaak waar ik erg achter sta. Soms zijn artsen naar mijn idee zo gericht bezig om het probleem van iemand op te lossen zonder na te denken waar de oorzaak ligt en daar ook oplossingen voor te vinden. Nadat we het intake gesprek gehad hadden mocht ik gaan liggen op zijn bed en heeft hij wat kraaktechnieken toegepast op mij. Op zich best een rare ervaring als je dit nog nooit hebt gehad. De dagen erna had ik nog even een vervelend gevoel in mijn schouders en rug, maar nu is de pijn in ieder geval bijna helemaal weg. Ik moet nu nog twee keer terugkomen bij de fysiotherapeut en dan zal het hoogstwaarschijnlijk naar verwachting helemaal weg zijn. Hij heeft mij tevens een hoofdkussen aangeraden om aan te schaffen die kan voorkomen dat het weer terug gaat komen.

8-e1400153704326 7