LADEN

Typ om te zoeken

Mens en gezondheid

Een aed bestellen regel je het makkelijkst via aed-webshop.nl

Redactie 21 november 2022
Share

Als je voor de veiligheid en bescherming van je medewerkers op de werkvloer een aed wil bestellen, dan kun je dat het makkelijkste regelen via aed-webshop.nl. Hier kun je namelijk online een aed bestellen. Met een aed kun je een stilstand hart weer activeren. Dat betekent dat je met een aed levens kunt redden. Het is om deze reden dan ook zo belangrijk dat er in het hele land op verschillende plekken aed’s aanwezig zijn. Dat betreft dus locaties in gebouwen zoals kantoren of andere ruimtes, maar ook plekken buiten. Het mooiste zou zijn dat er per straal van 1 kilometer bijvoorbeeld overal een aed hangt. Maar je moet natuurlijk wel kijken naar het aantal mensen en de kans dat een aed op een locatie in gebruik genomen zal worden. Je kunt wel een aed aan een boom bevestigen in een bos, maar de kans dat er precies op dat punt iemand een hartaanval krijgt is natuurlijk niet zo groot. Maar in een drukbezocht winkelcentrum waar je een dagelijkse stroom van duizenden mensen hebt, daar is een aed wel degelijk op z’n plaats. Ook in gebouwen waar men aan het werk is, kan dus prima een aed worden opgehangen. Het is heel goed mogelijk dat deze nooit in gebruik zal worden genomen. Daar moet je in wezen ook op hopen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kan dit apparaat het verschil betekenen tussen leven een dood. Een hartstilstand is namelijk niet per se heel dodelijk. Het gevaar schuilt hem in de tijd tussen de hartstilstand en de behandeling in een ambulance of ziekenhuis. Hoe langer het duurt voor het hart weer wordt aangezwengeld, des te groter de kans op complicaties. Met een aed in de buurt, kun je vrij snel het hart weer activeren en zo in 85% van de gevallen een leven redden. Zonder aed ligt dat percentage aanzienlijk lager. Veel leed is door een aed te bestellen dan ook vrij eenvoudig te voorkomen. Daarom is het aan te raden om via aed-webshop toch een aed te bestellen. Uiteindelijk is het een kleine moeite om even een aed te bestellen, aangezien dit gewoon online te regelen is. Je kunt dus vanuit huis, je kantoor of waar dan ook gemakkelijk even de website van aed-webshop.nl bezoeken. Eenmaal op de site kun je meteen de verschillende opties bekijken. Zodra je dat hebt gedaan, dan kun je een geschikte aed bestellen. 

Surf naar de website om direct een aed te bestellen

Indien je een aed wilt bestellen, dan kun je dat meteen regelen via de website. Zoals gezegd kun je het assortiment eenvoudig online bekijken. Zodra je dan een geschikt artikel hebt gevonden, dan kun je de aed direct bestellen. Je kunt het apparaat toevoegen aan de winkelwagen en zo online bestellen. Daarna wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden, zodat jij je kantoor of omgeving net weer even een stukje veiliger kunt maken. 

Meer weten? Neem contact op met aed-webshop.nl

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen. Tevens kun je voor informatie terecht op de site. Hier lees je bijvoorbeeld meer over: 

  • Accessoires
  • Onderhoud
  • Merken