LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Vitamine aanbieding

Redactie 24 november 2022
Share

Vitamine supplementen

Waar vind ik de beste vitamine aanbieding?

Vitaminen dragen bij aan uw en onze gezondheid. Veel vitaminen halen we uit de natuur en uit ons eten. Maar er zijn ook vitaminen die we nodig hebben en waarvoor we supplementen moeten of kunnen innemen om fit en gezond te blijven. Staat u ook bewust in het leven en wilt u voldoende vitaminen binnen krijgen? Vitamine supplementen kunnen u hierbij dus helpen. We vertellen u hieronder meer over de soorten vitaminen.

Vitamine D supplementen

Als er in de zomer voldoende zonlicht is, maakt onze huid voldoende vitamine D aan. Toch komt het vaak voor dat mensen te weinig vitamine D aanmaken. In dat geval zijn deze vitamine supplementen geschikt om te voorzien in uw vitamine D-behoefte, bijvoorbeeld in de winter. Vitamine D is belangrijk, omdat het:
  • bijdraagt bij tot de instandhouding van het immuunsysteem
  • bijdraagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden
  • bijdraagt tot de instandhouding van normale spieren
  • een rol speelt in het celdelingsproces

Vitamine E supplementen

Vitamine E is de verzamelnaam voor een aantal stoffen die van nature in onze voeding aanwezig zijn. Dat zijn tocoferolen, zoals alfa-, bèta, gamma- of delta-tocoferol. Alfatocoferol nemen de cellen het beste op en is daarom veruit de belangrijkste vorm van vitamine E. In vitamine E-supplementen zit alfa-tocoferol of alfa-tocoferolacetaat. De belangrijkste functie van Vitamine E is het ondersteunen van het lichaam bij het beschermen van weefsels en cellen tegen oxidatieve schade. Tegenwoordig wordt iedereen aan ongewenste invloeden van buitenaf blootgesteld, zoals de overmatige uv-straling uit zonlicht en milieuvervuiling. Daarom kan ons lichaam wel wat steun gebruiken met Vegan Vitamine E supplementen.

Vitamine C supplementen

Zelf maken we geen vitamine C aan. U krijgt vitamine C enkel binnen via voeding. Ook kunt u ervoor kiezen om vitamine supplementen in te nemen. Ten opzichte van ‘gewone’ vitamine C wordt Vitamin C Ester-C twee keer zo snel in het bloed opgenomen en blijft het ook twee keer zo lang aanwezig in het lichaam. Ook is het goed te verdragen door uw maag en darmen en is het niet schadelijk voor uw tandglazuur. Vitamine C heeft veel bevorderende effecten voor uw gezondheid.

De beste vitamine aanbieding

Verder zijn er ook nog de zogenaamde multivitamine supplementen. Als u op zoek bent naar de beste vitamine aanbieding voor u. Klik dan op de link. Dan vindt u ze zeker. Lees hier onze andere blogs over gezondheid.