LADEN

Typ om te zoeken

Mens en gezondheid

Microneedling vs meta therapy: wilt u weten wat het verschil is?

Redactie 28 november 2022
Share

Mijn moeder zij vroeger toen ik nog klein was altijd al tegen mij dat ik moest genieten van hoe mooi en jong ik eruit zag. Vroeger vond ik dat vaak onzin, ik vond mijn moeder immers de knapste vrouw die ik kende. Nu, een flink aantal jaar later, snap ik wat mijn moeder destijds met deze opmerkingen bedoelde. Het zit bij ons in de familie dat we allemaal last hebben van een huid die met de jaren heel erg snel achteruit gaat. Op zich is dit natuurlijk ook helemaal niet erg. Het hoort bij een lichaam om ouder te worden en hier horen ook veranderingen in de huis natuurlijk bij. Toch merk ik dat ik de afgelopen jaren veel meer last heb van onzekerheid en dit gaat dan vooral om mijn snel ouder wordende huid. Ik vind het niet prettig dat ik niet goed in mijn vel zit. Ook vind ik dat ik ten opzichte van andere vrouwen van mijn leeftijd veel meer rimpels en een verouderende huid heb. Ik snap ook zeker dat ik mijzelf niet moet vergelijken met de mensen die op televisie worden uitgezonden. Maar de laatste tijd merk ik dat ik vooral ook ten opzichte van mijn, soms ook oudere collega’s, een erg oude huid heb. Ik heb er lang over nagedacht en ik heb besloten dat ik hier dan toch ook iets aan zou willen doen. Ik ben daarom op het internet op zoek gegaan naar manieren om de huid te verjongen. Ik kwam zo al snel terecht bij microneedling. Door middel van kleine gaatjes in de huid wordt hiermee gezegd dat de huid veel jonger en strakker zal worden. Op de site van dermatude.com/nl zal ik echter wat anders. Op deze site werd microneedling vc meta therapy met elkaar vergeleken. De meta therapy die ook aangeboden wordt schijnt ten opzichte van de bekendere microneedling techniek vele voordelen te ervaren. Zo blijkt uit de microneedling vs meta therapy dat de meta therapy veel minder pijnlijk is. Daarnaast is het ook veel sneller klaar en het resultaat is veel sneller zichtbaar.

Microneedling vs meta therapy, een erg duidelijke uitkomst als u het mij vraagt!

Ik ben dus heel erg blij dat ik via deze site de microneedling vs meta therapy met elkaar heb kunnen vergelijken. Ik wist aanvankelijk namelijk niet eens dat de meta therapy bestond. Ik ben erg blij dat ik toch de verschillende voor- en nadelen van de beide behandelingen heb kunnen lezen. Nu kan ik met een gerust hart een goede keuze maken over welke keuze het beste bij mij past. De microneedling vs meta therapy heeft mij vooral geleerd dat de meta therapy veel minder pijn doet en met een vele malen nauwkeurigere techniek te werk gaat.

Zeker fijn om deze goede voor- en nadelen met elkaar af te kunnen wegen

Als u nou ook de verschillen van microneedling vs meta therapy wilt weten dan raad ik u aan om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de informatie goed te lezen
  • een voor u goede keuze te maken

Ik hoop dat u hier ook antwoorden kunt vinden op uw vragen. 

Vorige bericht