LADEN

Typ om te zoeken

Zakelijk

Eindelijk bhv Breda geleerd!

Jan-Willem 21 februari 2017
Share

bhv cursus

Blijven leren

Altijd dacht ik dat bhv Breda niets voor mij zou zijn. Daar heb ik mij goed in vergist! Een tijd geleden kreeg ik de kans bhv in Breda te leren. Omdat ik weet dat het mijn competenties uitbreidt, ging ik de uitdaging aan. Het leek mij niet zo veel aan en ik verwachtte er dus ook niet zo veel aan. Echter was het een waar spektakel en heb ik ontzettend veel geleerd. Natuurlijk heb ik nu ook mijn bhv diploma, en dat is altijd mooi mee genomen! Inmiddels zijn er veel mensen in mijn bedrijf die een bhv diploma hebben. Veel mensen hadden ook bij vorige werkgevers bhv in Breda gevolgd. Nu kan ik met trots zeggen dat ik bhv kan en dat is ook handig als ik eens in een ander bedrijf ga werken. Het breidt jouw waarde uit als je extra diploma’s en capaciteiten hebt, dus ik raad het anderen tegenwoordig ook aan!

bhv cursus

Waardevol voor het bedrijf

Binnen een bedrijf horen er altijd mensen te zijn die bhv kunnen uitvoeren. Bhv staat voor bedrijfshulpverlening en dat gaat erom dat als er een noodgeval is, er iemand aanwezig is die de situatie rustiger of veiliger kan maken. Bijvoorbeeld wanneer er een brandje uitbreekt of iemand beademing nodig heeft. Natuurlijk moet je altijd nog de ambulance bellen, maar de basis kennis is voor een bedrijf zeker waardevol! Dit kun je ook op je CV zetten, wat uiteraard een extra kwaliteit is. Ook bhv doen? Vraag het eens na bij jouw manager!

Tags:

You Might also Like