LADEN

Typ om te zoeken

Fysiotherapeut

fysiotherapie eindhoven werkt prima

Jan-Willem 6 mei 2015
Share

Welkom beste lezers, vandaag gaat het over fysiotherapie Eindhoven! Ik zal eens even toelichten waarom ik vandaag voor dit onderwerp heb gekozen! Het zit namelijk zo, een hele goede vriend van mij is verhuisd van Arnhem naar Eindhoven. Naar een hele mooie woning net iets buiten de stad. Het bevalt hem tot nu toe echt heel goed. Hij vind het een hele leuke en gezellige stad. Maar hij heeft dus een probleem dat hij dicht bij een fysio moet wonen. Dit komt omdat hij al jaren lang last heeft van een dubbele hernia. Sommige dagen kan hij amper zijn bed uit komen en dit is dus heel vervelend. Vooral als je dan nog helemaal naar de ander kant van de stad zou moeten reizen om behandelt te worden.

Ik ben met hem op zoek gegaan naar een goede fysio!3__18__ms5.rvf_2 nah stairz

Het was aan mij dus als goede vriend om hem te helpen met het zoeken van de juiste zorg. Zo zijn we dus op fysiotherapie Eindhoven gekomen. Ik ben langs veel artsen geweest om te vragen of ze een goede en niet al te dure wisten die in de buurt gevestigd was. Maar helaas ze waren of heel erg duur of de afstand was veel verder dan we wilde. Tot ik op een dag op het internet aan het zoeken was en ik een hele goede vond. En dit allemaal voor een hele leuke prijs ook nog. Het meeste wordt ook nog eens gedekt door je zorgverzekering, ik was super blij voor mijn vriend!

Tags:

You Might also Like