LADEN

Typ om te zoeken

Medisch

Het zelfstandig behandelcentrum Medisch Centrum Wetering

Redactie 19 september 2019
Share

Op het ogenblik dat u nood heeft aan bepaalde medische zorg spreekt het voor zich dat u steeds zult willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke behandeling. Als inwoner van Amsterdam of omgeving kunt u er op dit vlak voor kiezen om een beroep te doen op ‘Medisch Centrum Wetering‘. Dit medisch centrum heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in het behandelen van huidziekten en gynaecologische aandoeningen. Bent u ook benieuwd naar wat het Medisch Centrum Wetering voor u kan betekenen? We stellen het ruime aanbod aan zorg welke u hier kunt ontvangen graag op deze pagina aan u voor. 

Een eerste bezoek brengen aan het Medisch Centrum Wetering

Gaat u omwille van bijvoorbeeld dermatologische redenen een eerste bezoek brengen aan het Medisch Centrum Wetering? In dat geval zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Zo wordt er gevraagd om de verwijsbrief mee te nemen van de huisarts. Daarnaast is ook een bewijs van identiteit en uw verzekeringspasje vereist. Medisch Centrum Wetering is verplicht om deze gegevens te controleren. Het niet bij hebben van één of meerdere van deze zaken kan dan ook als gevolg hebben dat men u niet kan helpen. 

Waarvoor kunt u terecht bij het Medisch Centrum Wetering?

Het Medisch Centrum Wetering biedt een groot aantal verschillende behandelingen aan. In eerste instantie kunt u er bij terecht voor de behandeling van huidziekten. Er worden dan ook tal van verschillende dermatologische behandelingen aangeboden. Denk hierbij aan:

  • Lichttherapie; 
  • Excisie; 
  • Photodynamische therapie; 
  • Stikstofbehandeling; 

Buiten de verschillende dermatologische behandelingen kunt u bij Medisch Centrum Wetering eveneens terecht voor een bepaalde huidtherapie. Moet u bijvoorbeeld acnetherapie volgen of bent u op zoek naar een oplossing voor uw ouderdomswratten? Of misschien wilt u zich wel graag met behulp van een laser laten ontharen? Het behoort bij dit medisch centrum allemaal tot de mogelijkheden. Ook voor gynaecologische aandoeningen en uiteraard voor een gewone bloedafname kunt u zonder probleem een beroep doen op deze partij. 

Gespecialiseerd in onder meer gynaecologische behandelingen

De specialisatie van het Medisch Centrum Wetering heeft niet uitsluitend betrekking tot huidziekten, maar ook tot gynaecologische problemen. Dit betekent concreet dat u bij dit medisch centrum onder meer een behandeling kunt ondergaan bij een afwijkend uitstrijkje. Moet u een hysteroscopie ondergaan of ondervindt u menstruatieproblemen? In al deze verschillende gevallen zult u kunnen vaststellen dat het medisch personeel van het Medisch Centrum Wetering u verder kan helpen. Dit geldt overigens ook voor dames die op zoek zijn naar een geschikte partij om een spiraal bij te laten plaatsen. 

Behandelen van spataderen

Heel veel mensen hebben spataderen. Dit zijn uitgezette blauwe of rode vaten welke zichtbaar zijn op de benen. Spataderen kunnen erg klein en daardoor nauwelijks zichtbaar zijn, maar er bestaan ook stevig uit de kluiten gewassen exemplaren. Veel mensen die te maken hebben met spataderen zijn daarvoor op zoek naar een oplossing. Ook daarvoor kunt u terecht bij het Medisch Centrum Wetering. Zo kunt u bij haar onder meer de ‘Sclerocompressie therapie’ volgen. Wilt u dus graag die vervelende spataderen laten verwijderen en bent u daarvoor nog op zoek naar een passende oplossing? Aarzel dan zeker niet om een bezoek te brengen aan het Medisch Centrum Wetering!