LADEN

Typ om te zoeken

Mens en gezondheid

Hoe zorgt u dat u een budget uitvaart realiseert?

Redactie 22 november 2021
Share

Het verdriet van het verliezen van een geliefde of van een van uw naasten is uiteraard heel groot. Ook ons verdriet was groot toen wij onze opa verloren. Ondanks dat we wisten dat het eraan zou komen maakt dat helaas de klap niet kleiner. We moesten dus een uitvaartverzorging inschakelen, wel een budget uitvaart want opa had het niet zo ruim gehad. En dat is oké natuurlijk maar we wilden wel een waardig afscheid. Een budget uitvaart betekent dan ook niet dat het maar een uitvaart van niets hoeft te zijn. Wij kwamen terecht op de website uitvaartverzorgingdeverbinding.nl, de naam alleen voelt al fijn aan maar de site is ook nog eens makkelijk om op rond te kijken en te zoeken naar wat paste bij onze opa. De budget uitvaart was al mogelijk vanaf 1350 euro maar dan zouden er maar 8 personen kunnen komen afscheid nemen en dat vonden we net iets te weinig. De volgende budget uitvaart maakte het mogelijk om 20 personen te laten komen en dat was precies genoeg, zo groot is onze familie ook niet. Deze budget uitvaart kostte 1795 euro. Zo zijn er nog vier pakketten om uit te kiezen waarvan de prijzen liggen tussen 2950 euro en 6250 euro. U ziet het, ze bieden veel pakketten aan, van een budget uitvaart tot een luxere uitvaart en ook pakketten daarin die geschikt zijn in tijden van Corona. Het budget uitvaart pakket dat wij uitgekozen hebben voor de begrafenis van opa; opa kon naar het uitvaartcentrum in de buurt worden overgebracht waar hij opgebaard werd en ze hebben ons begeleid van begin tot eind; het regelen van de crematie want opa wilde altijd al gecremeerd worden, persoonlijk contact met de uitvaartverzorger, zij selecteren een crematorium, het overbrengen van de overledene, rouwvervoer op de dag van de crematie, levering van een nette uitvaartkist en meer. Er zijn extra’s te bestellen mocht u daar gebruik van willen maken; kleden met de familie, verwijderen van een pacemaker, rouwkaarten, verzorgen van de aangifte van overlijden enz. U kunt online een offerte aanvragen of gelijk het pakket aanvragen als u uw budget uitvaart heeft uitgekozen.

Een budget uitvaart die goed geregeld is

Ondanks dat onze opa een budget uitvaart kreeg was alles heel goed geregeld door de mensen waar het bedrijfje van is. Ze zijn heel persoonlijk en betrokken en het voelde voor ons in ieder geval alsof het ze ook echt aan het hart ging. Duidelijke communicatie over wat er mogelijk is en medeleven zijn zaken die ze zeker kunnen bieden.

Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen via de website

Een uitvaartverzorging die zeer zeker aan te raden is, omdat:

  • Ze meerdere pakketten hebben om uit te kiezen en meerdere extra’s daarbij tegen een vergoeding.
  • Het bedrijf zeer persoonlijk en klantvriendelijk te werk gaat.
  • Ze alles tot in de nopjes regelen voor u.

Wat een fijne uitvaartonderneming! We hopen natuurlijk niet dat we te vaak gebruik van hun diensten hoeven te maken, maar mocht het toch nodig zijn dan weten we in ieder geval dat we in goede handen zijn.