LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Temazepam kopen online

Jan-Willem 22 januari 2019
Share

Temazepam is een benzodiazepine. Het heeft invloed op chemische stoffen in de hersenen die niet in evenwicht zijn bij mensen met slaapproblemen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheidssymptomen, als je bijvoorbeeld moeite hebt om te blijven slapen of in slaap te vallen. Deze medicijn kan verslavend zijn en je mag het alleen gebruiken met een recept van de dokter. Je mag het dus niet aan een ander geven of delen, vooral als de persoon een voorgeschiedenis heeft met drugsmisbruik- of verslaving.

Hoe gebruik je Temazepam?

Neem temazepam precies zoals het is voorgeschreven door de dokter. Volg de aanwijzingen op de receptlabel. Gebruik het niet in grote hoeveelheden of langer dan het is voorgeschreven. Neem het ook niet in als je naar het werk of school moet of als je auto gaat rijden. Gebruik temazepam niet wanneer je in verwachting bent. Bij sommige mensen kan het ook allergische reacties veroorzaken, als je dit merkt raadpleeg je dokter.

Online bestellen

Temazepam kun je gewoon bij de apotheek halen, je hebt er wel een recept voor nodig. Ook is het handig als je het online kunt verkrijgen. Niet iedereen heeft zoveel tijd om naar de apotheek te rijden. Zorg er in ieder geval wel voor dat de kwaliteit op niveau is voor de prijs die je ervoor moet betalen. Het is te verkrijgen in tabletten, capsules, zetpil en klysma.De bestelling is over het algemeen binnen enkele werkdagen al gereed. Verder zorgt men ervoor dat het in een discrete verpakking wordt klaargezet voor de klant.

Tags:

You Might also Like