LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Tena lady kopen tegen incontinentie

Redactie 20 december 2021
Share

Tena lady kopen zal je helpen om comfortabel om te gaan met incontinentie. Incontinentie kan erg naar zijn, zowel als je buiten of binnen bent. Snel een toilet opzoeken is vaak niet mogelijk doordat het al begint te lekken zonder dat je het door hebt. Er zijn aardig wat mensen in Nederland die deze aandoening hebben. Tena Lady kopen is hier een goede oplossing voor. Zo kun je gerust jouw dagelijkse activiteiten uitvoeren zonder belemmerd te worden door incontinentie.

Voordelen van Tena lady kopen

Door Tena lady te kopen kun je onverwachte ontlasting of urine verlies absorberen. Zo zit je niet oncomfortabel met een vieze geur buiten of binnen je dagelijkse activiteiten te doen. Een dagje uitgaan hoeft zo geen zorg te zijn met deze fantastische luiers van Tena lady. Deze luiers zijn gemaakt van hoge kwaliteit en komen in verschillende absorptievermogens. Het hoogste absorptievermogen kan tot wel 4,5 liter vloeistof vasthouden. Zo hoef je dus niet telkens na iedere ontlasting de luier te verwisselen. Daarnaast zitten deze luiers erg comfortabel zodat je vrij weinig merkt bij gebruik van deze luier. Tena lady kopen kun je doen op 123Drogisterij. Het team zal jouw bestelling met zorg behandelen en anoniem verzenden.

Incontinentie bij vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van incontinentie. Je kunt incontinentie krijgen door ouderdom, slechte werking van bepaalde lichaamsfuncties en sommige operaties. Anders dan bij mannen kunnen vrouwen ook last krijgen van Incontinentie na een bevalling. Bij incontinentie kun je geen controle meer krijgen over wanneer je wilt urineren of ontlasten. De sluitspieren van de blaas of de darmen kunnen zo niet meer goed werken. 

Incontinentie van urine

Incontinentie van de urine kan in verschillende vormen voorkomen. Zo kunnen sommige mensen last krijgen van een overactieve blaas. Hierbij zul je geen controle hebben over je blaas. Daardoor zal het lastiger voor je zijn om te bepalen wanneer je wilt gaan urineren. Een aandrangincontinentie zorgt ervoor dat je geen controle meer hebt over de blaasspier. De blaasspier kan zomaar beginnen met knijpen waardoor urine vrijgelaten kan worden. Meestal gebeurt dit wanneer je het niet doorhebt en je zult dan geen tijd hebben om snel naar het toilet te gaan. Urineretentie zorgt ervoor dat het lastiger wordt om de blaas volledig te legen. Het lukt je dan niet om volledig te urineren waardoor een deel van de urine vast blijft zitten. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat beginnen met urineren lastiger wordt. Stressincontinentie zorgt ervoor dat je al begint met plassen bij een beetje druk op de blaas. Bij vrouwen komt deze vorm het meeste voor. Daarom kiezen veel vrouwen voor Tena lady kopen.

Behandelen van incontinentie

In bepaalde gevallen kan incontinentie behandeld worden. Na een bevalling bijvoorbeeld, hoef je slechts tijdelijk Tena lady te kopen om onverwachte ontlasting of urine verlies te stoppen. Andere vormen van incontinentie zijn lastiger te verhelpen. Schakel de hulp in van een dokter om te kijken of het mogelijk is om van incontinentie af te komen. Lukt het niet, dan kun je altijd Tena lady kopen om het gewone leven weer op te kunnen pakken.