LADEN

Typ om te zoeken

Tips

Trendy brillen als stijlvol accessoire

Redactie 3 januari 2022
Share

Brillen, we dragen ze vooral vanuit functionele redenen. Ze helpen onze ogen om weer scherp te kunnen zien of beschermen ons tegen felle zonnestralen. Als we dan toch een bril dragen, kunnen we er maar beter voor zorgen dat we hiermee goed voor de dag komen. De trendy brillen van Croon® zorgen ervoor dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Kortom: met een bril van Croon Glasses zie jij er stralend en modieus uit! Ons assortiment bestaat uit trendy brillen die gezien mogen worden. Brillen zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een stijlvol accessoire. Met monturen voor iedere outfit en situatie is er altijd een bril die bij je past. 

De laatste brillentrends 

Croon Glasses is altijd op de hoogte van de laatste brillentrends. Ben jij op zoek naar een trendy bril die jouw outfit helemaal af maakt? Wij hebben de leukste modellen uit ons assortiment voor je op een rijtje gezet. 

  1. Met de Ringo Satin Gold leesbril creëer jij een neutrale en classy look. Metalen monturen zijn op dit moment namelijk helemaal hip! De brillen zijn niet voor niets echte bestsellers: een goud metalen bril is te matchen met vrijwel iedere outfit. 
  1. Brillen met ronde vormen zijn terug van weggeweest. De Neil Bruin Melange zonnebril is een must have op zonnige dagen. Deze bril heeft een modieus karakter en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Laat de zomer maar komen!
  1. De Bowie Havanna Green multifocus is één van onze favoriete monturen. Deze trendy bril heeft een dikke maar stijlvolle rand met een mooie print. Door de verende pootjes gaat deze multifocale bril ook nog eens extra lang mee. 
  1. De pilotenbril is een langlopende trend waarmee je nog steeds gezien mag worden. Met de Scott Shiny Gold leeszonnebril kan jij stijlvol genieten van jouw favoriete boek of tijdschrift. 
  1. De Berlin Army Green is een leesbril voor heren. Deze trendy bril heeft een klassieke, maar ook stoere stijl. Dit hippe model kan gedragen worden in vrijwel iedere situatie. 

Welke bril past bij mij?

Croon® heeft trendy brillen voor iedereen, maar welk montuur past nu het beste bij jou? Bij Croon Glasses hanteren we de volgende vuistregel. Heb je een hoekig, ovaal of hartvormig gezicht? Dan zijn ronde- of pilotenbrillen de perfecte keuze voor jou! Bij een rond gezicht laat jij jouw gezichtslijnen het beste uitkomen met een hoekige bril of een cateye model. Heb je hulp of advies nodig bij het online bestellen van een bril? Neem gerust contact met ons op. 

Online brillen bestellen 

Croon Glasses is dé webshop voor leesbrillen, multifocale brillen, zonnebrillen en leeszonnebrillen voor mannen en vrouwen. Onze trendy brillen zijn betaalbaar, maar wel van goede kwaliteit. De monturen zijn stevig en hebben vaak verende pootjes waardoor de bril passend blijft. Heb je een favoriete bril gevonden? Bestel deze dan vandaag nog online!