LADEN

Typ om te zoeken

Gezondheid

Welke zonnebrand is goed?

Redactie 14 oktober 2019
Share

Welke zonnebrand is goed? Het is volkomen begrijpelijk dat je jezelf deze vraag stelt als je op vakantie gaat. Naast dat je je huid goed beschermd tegen schadelijke UV-stralen, ben je met de juiste zonnebrand er ook zeker van dat je huid goed gehydrateerd blijft. Wist je dat je ook al van de winterzon kunt verbranden? Tijd om vandaag nog te investeren in een goede zonnebrand! Wij vertellen je graag wat de beste zonnebrand vor jouw huid is!

Kies voor de zonbescherming van Nu Skin en bescherm en kalmeer je huid

Om meteen antwoord te vragen op je vraag, zonbescherming van Nu Skin biedt een fijne uitkomst. De zonnebrand is verrijkt met bisabolol, aloë vera en panthenol, wat zorgt voor de beste hydratatie. Ook word je huid optimaal beschermd tegen omgevingsinvloeden en als je in de zon zit wordt je huid direct gekalmeerd. Ook is je huid beschermd tegen UVB en UVA-straling en hierdoor ga je huidveroudering effectief tegen.

Bestel je zonnebrand van Nu Skin met korting

HelloBeauty heeft een leuke actie voor je! Je bestelt de zonnebrand van Nu Skin met maar liefst 30% korting. Zo wordt het nog aantrekkelijker om deze fijne bescherming voor je huid een keer uit te testen. Kies jij ook voor deze zonbescherming en huidverzorging in één? Je gaat er gegarandeerd geen spijt van krijgen. Geef je huid de boost die het verdient en stap vandaag nog over op deze kwalitatief goede zonnebrand.