LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Zorg zonder grenzen

Jan-Willem 10 februari 2015
Share

logo (51)Gevonden!

Wat was ik blij toen ik Zorg Zonder Grenzen had gevonden! Ik liep telkens tegen muren op bij het zoeken naar de juiste zorg voor mijn moeder. Ze valt nog weleens en heeft dan echt hulp nodig. Grotere organisaties begrijpen dit vaak niet of het kost teveel om telkens tijdelijk personeel in te zetten.

Bij Zorg Zonder Grenzen waren we op de juiste plek. Mijn moeder staat hier gewoon ingeschreven en wij kunnen elk moment bellen. Tja, niemand kan toch van tevoren zeggen wanneer mijn moeder weer hulp nodig heeft? De mensen van dit zorgbureau zijn er echt voor je, ik kan het iedereen aanraden.

kosten-24uurs-zorg-persoonsgebonden-budget3kosten-24uurs-zorg-persoonsgebonden-budget2Betrouwbaar

Zodra wij in contact kwamen met deze ‘grenzeloze zorgverleners’, voelden we meteen al zo’n bepaalde klik. Die heb je niet met iedereen. Tijdens het eerste gesprek werden we al gewezen op het gebruik van de Verklaring Omtrent Gedrag. Hiermee kun je er toch helemáál vanuit gaan dat het betrouwbare mensen zijn?!

Je ziet het weleens op televisie, dat er niet gevraagd is naar zo’n VOG en dan zit je maar mooi, achteraf. Je kunt nergens op terugvallen, soms ook niet eens op een overkoepelende organisatie. Daar hebben we met Zorg Zonder Grenzen dus helemaal geen last van gehad; we zijn al een paar keer uitstekend geholpen, zonder dat er iets misging!

Vorige bericht
Volgende bericht