LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Gezichtsbehandeling Amsterdam maakt uw huid weer mooi en jong

Jan-Willem 13 juni 2018
Share

Bent u niet tevreden meer met uw huid van uw gezicht of bent u toe aan een huidverjonging? Kom dan langs bij Gentle Clinics! Zij kunnen u helpen. Zij zullen u helpen wanneer het gaat om een gezichtsbehandeling Amsterdam. Gentle Clinics is een zeer betrouwbare kliniek. Zo werken zij met gespecialiseerde laser- en huidspecialisten. Maar werken ze ook nog eens met de nieuwste technologieën en dat tegen de scherpste prijzen!

Kiest u voor een gezichtsbehandeling Amsterdam, dan helpen zij u met de Medcos MicroSkinPolish. Dit is een drie-in-één behandeling. Deze behandeling bestaat uit microdermabrasie, koud laser en polishing. Deze gezichtsbehandeling Amsterdam zorgt voor een huidverbetering en huidverjonging.

Onlangs heb ik deze behandeling ook gedaan en ben er uiterst tevreden mee! Na deze behandeling voelde ik mij weer helemaal fris en jong! Ik had weer een gladde en stralende huid en kan daarom deze behandeling iedereen aanbevelen! Het is een zeer fijne en ontspannende behandeling. Daarnaast zijn de huid specialisten erg vriendelijk en erg behulpzaam wanneer u vragen heeft.

De drie stappen van de Medcos MicroskinPolish:

  • Stap een is de microdermabrasie. Dit is een speciale vacuümtechniek en zal er met steriele microkristallen voor zorgen dat oude en dode huidcellen verwijderd worden.
  • Stap twee is de low level laser therapie. Dit stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit gebeurt door het lokaal toegepaste licht en de infrarode laserstralen.
  • Stap drie is de Skin Polish. Hierbij Worden voedende en beschermende crème op de huid gesmeerd.
Tags:

You Might also Like