LADEN

Typ om te zoeken

Fysiotherapeut

Klachten die erger worden

Jan-Willem 19 december 2019
Share

Wanneer je langdurig dezelfde handelingen doet, of bepaalde spieren langdurig gebruikt kun je klachten krijgen. Dit kan variëren van het moeilijk bewegen van de spieren of gewrichten, of zoveel pijn ervaren dat het bewegen eigenlijk niet meer mogelijk is door de hevige pijn. Fysio Veenendaal onderzoekt de klacht en achterhaalt de bron waar de pijn of lichamelijke klachten vandaan komen. Hebben we de klacht onderzocht en weten we waar deze vandaan komt dan wordt er direct een persoonlijk behandelplan opgesteld. De fysiotherapeut maakt altijd een persoonlijk plan naar je lichaam en klachten.

Fysio Veenendaal

Therapie in de praktijk

De therapie die wordt gehanteerd is evidence based practised. In een eenvoudige bewoording betekent dit dat de behandeling wordt gedaan op de beste resultaten van de onderzoeken die zijn gedaan. De richtlijnen die zijn opgesteld door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie worden tijdens de behandeling als basis gebruikt. Daardoor heb je bij Fysio Veenendaal de beste behandeling die er momenteel mogelijk is. Ook voor een patiënt is dit een zekerheid dat je de juiste behandeling krijgt volgens de richtlijnen van de branche. Welke lichamelijke klacht of pijnklacht je ook hebt, de behandelingen hebben allemaal gemeen dat zij worden aangepakt bij de bron en niet de symptomen.

Fysio

Knie of rugklachten

Klachten die vaak voorkomen zijn knie of rugklachten, in veel gevallen komen de klachten door het te lang belasten of verkeerd belasten van de gewrichten. Mensen denken meestal ik zal wel verkeerd hebben bewogen en het gaat vanzelf wel weer over. Maar klachten bij de rug worden meestal erger en komen regelmatig terug, dit kan tot gevolg hebben dat je beperkter kunt bewegen of in sommige gevallen bepaalde bewegingen niet meer kunt maken. Fysio Veenendaal helpt je van deze klachten af, hierdoor kun je weer bewegen en voel je dat je lekkerder in je lichaam zit.

Tags:

You Might also Like