LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Volledig anoniem

Jan-Willem 24 oktober 2017
Share

Een soa-test kopen is niet iets wat je elke dag doet en het roept de nodige vragen bij je op. Allereerst natuurlijk de vraag of je wel of niet een soa hebt. Zo’n vraag kan je aardig uit de slaap houden.

Soa-zelftest

Gelukkig heeft de tijd niet stil gestaan en is het tegenwoordig zelfs mogelijk om zelf een soa-test uit te voeren. Gewoon in je eigen omgeving, op je eigen tijd. Niet net nadat je de buurman tegen bent gekomen in de wachtkamer van de huisarts.

Soatest

De postbode…

Maar dan heb je altijd nog de PostNL-mevrouw. Wat zal zij denken als ze met je soa-test voor je brievenbus staat? Ook online lijkt je privacy niet gewaarborgd. Soatest24 heeft daar aan gedacht, zij ontwikkelde de volledig anonieme soa-test.

Anoniem pakketje

Op het pakketje waar de soa-test in zit, is niet te zien dat het om een soa-test gaat. Zelfs het bedrijf staat niet vermeld, zo kan je het met een gerust hart aannemen! Gebeurt het weleens dat een ander thuis jouw pakketje openmaakt? Ook daar is aan gedacht, het is mogelijk om het pakketje op een afhaalpunt of ander afleveradres op te halen.

Andere bedrijfsnaam

Zelfs op je bankafschriften is niet te zien dat je online een soa-test hebt besteld. Bij de afschrijving staat gewoon een hele andere bedrijfsnaam. Zo is je anonimiteit volledig gewaarborgd en hoef je je daar geen zorgen over te maken. Nu nog hopen dat de test negatief is en je dus geen soa hebt…

Tags:
Volgende bericht

You Might also Like