LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Effectieve pigment behandeling bij Dermavisie

Jan-Willem 27 juni 2018
Share

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u deze liever weg laten halen? Dan is de pigment behandeling van Dermavisie in Wijchen iets voor u.

Ontstaan pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid met een verhoogde mate van pigmentatie. Dit zal zich uiten als een lokale donkere verkleuring. Deze kunnen ontstaan door chronische blootstelling aan UV-straling van de zon maar ook de zonnebank. Hierdoor raakt het pigment verstoort en wordt het pigment niet meer gelijkmatig verspreid. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door hormoonschommelingen.

Pigment behandeling

De pigment behandeling is echt iets voor u wanneer u de pigmentvlekken weg wilt laten halen. Met de pigment behandeling van Dermavisie worden de pigmentvlekken effectief en veilig verwijderd. Tijdens de pigment behandeling wordt er specifiek op het doelweefsel gericht dat verwijderd moet worden.

Zelf ben ik de pigment behandeling ook ondergaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten en heb dus om informatie gevraagd. De huidtherapeuten hebben mij precies in elk detail uitgelegd wat de pigment behandeling inhield om mij met een gerust hart de behandeling te ondergaan. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt om de behandeling te ondergaan. De behandeling was licht gevoelig maar was goed te verdragen. Dit werd voorafgaand ook door de huidtherapeut aangegeven. Na de behandeling voelt de huid erg warm aan en is er roodheid zichtbaar. De huidreactie is normaal en trekt na een aantal uur bij. Het resultaat was al zeer snel zichtbaar! Ik ben super blij met het resultaat en de pigment behandeling viel ook heel erg mee.

Tags:

You Might also Like