LADEN

Typ om te zoeken

Producten

Schoonheidssalon in Arnhem

Jan-Willem 2 december 2019
Share

Schoonheidssalon in Arnhem, beter bekend als Rein Skin & Beauty heeft van mijn huid een stralend geheel kunnen maken. Jarenlang liep ik met een chronische huidaandoening rond. Meerder bezoeken aan artsen en specialisten hadden allemaal niets opgeleverd. Vaak kreeg ik een zalfje of een pilletje en daarmee moest de uitslag maar verdwijnen. In een enkel geval werd door het innemen van een medicijn, of het gebruik van een zalf de kwaal alleen maar erger. Er zat voor mij niets anders op, dan een dikke laag poeder op mijn gezicht te doen, om de huidaandoening niet goed meer te kunnen zien. Dit was in de zomer zeker geen succes, want door het warme weer en met een dikke laag make up werden mijn kwalen alleen maar erger.

biologische behandeling

Goed geholpen bij de schoonheidssalon in Arnhem

Omdat ik er moedeloos van werd, ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing. De artsen konden mij niet helpen, maar misschien Reinskinandbeauty wel. Meteen heb ik hier een, gratis, afspraak gemaakt. Tijdens de eerste afspraak had ik een gesprek met de huidtherapeut Sigrid van Cosmetique Totale. Zij heeft gekeken wat er aan mankeerde en samen hebben wij een behandelplan opgemaakt. Na een paar behandelingen kon je al een grote verbetering op mijn huid zien en daar was ik super blij mee.

Huidverjonging

Via Rein is het mogelijk om diverse behandelingen voor het gezicht te krijgen. Neem een kijkje op de website en zie welke behandeling wellicht voor jou geschikt kan zijn. Voor een wat oudere huid is er een speciale Skinfitness in het assortiment gekomen. Deze behandeling zorgt ervoor dat een oudere huid er weer fris, stralend en strak uit gaat zien. Je lijkt meteen weer heel wat jaartjes jonger.

Tags:

You Might also Like