LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Vrijwilligerswerk buitenland is te realiseren bij Work The World

Jan-Willem 22 augustus 2018
Share

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk buitenland? Dan ben je bij Work The World op het juiste adres. Al meer dan tien jaar verzorgd Work The World over de hele wereld op maat gemaakte vrijwilligerswerk buitenland in de gezondheidszorg. Doordat Work The World wereldwijd al meer dan 12.000 stages voor studenten en professionals hebben samengesteld, is de deskundigheid hierin ongeëvenaard. Work The World biedt je een op maat gemaakte ervaring in verschillende klinische settings. Tijdens vrijwilligerswerk buitenland kom je in aanraking met zowel nieuwe aandoeningen als bijzondere culturele houdingen ten aanzien van gezondheid zorgverlening. Uiteraard heb je ook vrije tijd en daarom is het erg ideaal. Je hebt eigenlijk ook een reis erbij. Je kan trektochten of paragliden of noem het allemaal op. Beschikbare stages zijn: geneeskunde, verpleegkunde, tandheelkunde, verloskunde, fysiotherapie, ergotherapie, farmacie en radiografie.

Mijn eigen ervaring

Een ervaring rijker ben ik en dat komt door Work The World. Dit bedrijf heeft me geholpen. Ik wilde vrijwilligerswerk buitenland realiseren en dat heb ik gedaan met Work The World. Ik ben het bedrijf erg dankbaar voor de geweldige periode die ik heb gehad. ONVERGETELIJK!De werknemers die mij hielpen gedurende de periode dat ik stage liep voor fysiotherapie in Filipijnen, hebben me goed geholpen en geadviseerd waar nodig. Ik heb niet alleen erg veel geleerd, maar ik heb ook mensen mogen helpen die bepaalde dingen niet meer konden doen. Door middel van fysiotherapeuten die mij les gaven en kennis deelden heb ik deze mensen weer in de samenleving gebracht op een manier dat ook deze mensen weer nuttig zijn.

Tags:

You Might also Like