LADEN

Typ om te zoeken

Zorg

Ook zo’n last van rimpels? Fillers Nijmegen is de oplossing

Jan-Willem 16 maart 2018
Share

Mijn ervaring met fillers Nijmegen

Ik heb nu ongeveer 2 maanden geleden fillers laten zetten, ik word ook een jaartje ouder en rimpels horen daar uiteraard bij hier heb ik ook totaal geen problemen mee. Die paar rimpels werden er steeds meer en meer, ik kon het niet aanzien dat mijn mooie strakke huid zo begon te rimpelen en ben gaan kijken naar mogelijkheden om dit te stoppen. Ik kwam uit bij Fillers Nijmegen, die kunnen tijdelijke fillers onder de huid plaatsen waardoor de huid weer strak wordt, toch blijft het er natuurlijk uitzien. Ik heb een vrijblijvend gesprek aangevraagd en ben er de volgende dag langs gegaan. Toen ik binnenkwam hing er een fijne sfeer, niet zo’n kille ziekenhuissfeer zoals je vaak hebt bij dit soort bedrijven. Ik heb een gesprek gehad en de behandelaar heeft goed gekeken naar mijn huid en heeft een huidanalyse geschreven, ze hebben een behandeling ingepland voor mij en dit kon de week daarna al!

Het resultaat

Ik ben inmiddels 2 maanden verder en heel blij met mijn “nieuwe” huid, ik krijg veel complimenten over mijn huid en vaak vragen ze hoe ik dit doe. Ik verwijs ze allemaal door naar fillers Nijmegen en vertel ze over mijn zeer fijne ervaring en de goede service. Ik kijk elke dag in de spiegel en steeds weer ben ik fillers Nijmegen erg dankbaar voor het prachtige resultaat van de behandeling! Ik zou fillers Nijmegen zeker aanraden aan iedereen die niet tevreden is met zijn of haar huid!

Tags:

You Might also Like